Sinds 1 oktober 2003 trachten wij voortdurend onze gasten na een bezoek aan ons restaurant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Dat doen wij enerzijds door U te verwennen met de lekkerste vers bereide gerechten en anderzijds door onze zeer persoonlijke en correcte service. Door onze scherpe prijsstelling en onze zeer uitgebreide keuze in menu's of à la carte gerechten proberen wij voor ieder wat wils te bieden.

U kunt genieten van onze uitgebreide kaart, dagelijks van 10.30 uur (zondag 10.00 uur) tot 22.00 uur.
Op maandag zijn wij gesloten. 

Ons restaurant biedt plaats aan 80 personen en op ons terras kunnen wij ongeveer 100 personen verwelkomen. Sinds 1 januari 2007 mag er in de Belgische Horeca niet meer gerookt worden, uiteraard is het mogelijk tussendoor onder ons afdak buiten te roken.

Honden zijn bij ons toegelaten, dus neem Uw trouwe viervoeter gerust mee naar binnen, dan zorgen wij voor een bak "Chateau de l'Eau".

Naast onze restaurantservice, heeft Lido ook een catering- en partyservice voor thuis. Voor de mogelijkheden hiervan verwijzen wij U naar het kopje "catering". Tevens kunt U onze gerechten afhalen.

 

Honden zijn welkom


 


Lido in het nieuws
Brasserie Lido in de media!!!!

 

Gertjan Polak & Patrick Ottenheijm 
en de Brasserie Lido Crew